Labels

Sunday 31 July 2005

Drone - Orange Sky And Purple Inhabitants

"Orange sky and purple inhabitants" is a funny techno with weird, interesting alien sounds and distorted hithats and claps. It was originally created about year ago - in 2004, also first loop for it's deep remix was made then.

Now the second track is also finished, it sounds a bit harder, with the deep and stomping bassline, but not loosing it's original weird feeling.

The third track - "drones" is also quite old, however I've added some more bonus sounds recently, so that final version seems to fit in here well.

all-in-one zip

9 comments:

  1. patiess tehno, tomeer taads "plakans" skaneejums, kaa arii atsit ko ljoti vecu un dzirdeetu
    // KEEP IT UP!

    ReplyDelete
  2. jaa, pie skaneejuma tiek pamazaam straadaats, protams, nav veel taas pieredzes un speeju..toties ir veel entuziasms maaciities un visu ko dariit :) taaka gan jau buus ar laiku labaak..

    ReplyDelete
  3. Nu tad taa arii tureet, shie treki jau ir veel solis uz priekshu saliidzinot ar ieprieksheejiem. Patiikami redzeet ka kaads darbojas un attiistaas. Pie kritikas vareetu piebilst ka vietaam prasaas kaadas lielaakas variaacijas un pats galvenais vaidzeetu meegjinaat dabuut to skanju dazus gadus uz priekshu tehnologiskajaa jomaa. Ar taadu domu fonaa, ka naakotnee vareetu radiit arii kautko inovatiivu. Pagaidaam lielaakaa dalja skan kaa no 90tajiem. Bet nemot visu kopaa saakot no pashas iniciatiivas liidz realizaacijai es dodu 7 no 10 un apliecinu savas simpaatijas juusu darbiibai :)

    ReplyDelete
  4. jaapiekriit, ka nekad neesu iisti iesprindzis, lai uzveidotu kaut ko iipashi jaunu un unikaalu, vairaak gan ir gribeejies radiit vienkaarshi labu techno - labaakajaas techno tradiicijaas.. protams tas nav vienkaarshi meegjinaajums pliki kaadu atdarinaat... tomeer... taisot tracku liela dalja ideju par to, ko taadu vareetu sadariit, droshvien patiesiibaa ir uzsuuktas klausoties jau esoshus skanjdarbus klubaa vai maajaas vai kur citur.. :)

    ReplyDelete
  5. dranjkjiiba. tas saits ar veel taads galiigi liiks, visi enteri pazuud un komenti naak vienaa blaakjii :))

    ReplyDelete
  6. gan jau buus labi, nekjer krenkji :)

    ReplyDelete
  7. GLUMI INDIIGI FORSHI BIJA SHITO KLAUSIITIES UN IZDOMAAT, KA NE KATRU DIENU KO TAADU KLAUSOS... LABAIS:).....

    ReplyDelete